Retourbeleid

Wanneer je verkeerde of defecte items hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@marblcosmetics.com om dit verder te bespreken.

Als je niet tevreden bent met de ontvangen producten, kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren, mits ze in originele en verkoopbare staat zijn. De producten moeten ongeopend zijn. Let op: omdat het hygiënische producten betreft, kunnen we geopende producten niet retour accepteren.

Eenmaal geretourneerd en geaccepteerd heb je recht op een volledige terugbetaling, waarbij de kosten van de retourzending niet zijn inbegrepen.

Retourvoorwaarden en richtlijnen:

  • Geretourneerde artikelen moeten binnen 30 dagen na ontvangst retour worden gestuurd. Na deze termijn kunnen we retourzendingen niet accepteren.
  • Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt en ongeopend zijn.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending van de artikelen. 
  • Zorg ervoor dat het retourformulier is goedgekeurd - zonder goedkeuring kan dit ertoe leiden dat je retourzending niet wordt verwerkt.
  • Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het verzenden.
  • Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service, omdat we niet de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport.

 

Eenvoudig retourneren in drie simpele stappen:

Stap 1: Vraag het retourformulier aan via info@marblcosmetics.com. Geef uw ordernummer, e-mailadres en reden van retourneren door. We zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken en u laten weten hoe u het artikel kunt retourneren.

Stap 2: Stuur uw bestelling op
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op
het retourformulier. Zorg dat u het pakket voorziet van een Track en Trace code.
Als zender bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden
ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag terug
Als wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag
binnen 14 werkdagen wordt gecrediteerd.

Retourvoorwaarden en richtlijnen:

Houd er rekening mee dat geretourneerde artikelen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking moeten zijn. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugbetalen op dezelfde wijze als u heeft betaald. 

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking.

Om een retourzending te initiëren kunt u contact met ons opnemen via info@marblcosmetics.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen wij u een retourformulier met instructies over hoe en waar u het pakket naartoe dient te sturen. 

Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Als u vragen heeft over retourzendingen, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze mail.

Wat is de retourperiode?

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?

Een volledige terugbetaling wordt gedaan via dezelfde betaalmethode die de klant heeft gebruikt. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, controleren we of de producten in originele, verkoopbare staat zijn en geven we het geld terug.

Houd er rekening mee dat de meeste financiële instellingen doorgaans 3-5 werkdagen nodig hebben om een restitutie te voltooien.

Mijn artikel is beschadigd/defect, wat moet ik doen?

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, vragen we u een paar foto's bij te voegen die de slechte kwaliteit of het beschadigde deel van het product aantonen. De meest optimale foto's zijn genomen op een vlakke ondergrond met goed licht waar het label en het defect duidelijk te zien zijn. We zullen deze informatie gebruiken om u te helpen met uw bestelling en om fouten in de toekomst te voorkomen.

Verkeerd product ontvangen?

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen correct te verwerken. Helaas kan het gebeuren dat er soms bestellingen doorheen glippen en wij u een verkeerd product leveren. Natuurlijk lossen we dit op en sturen we u kosteloos de juiste bestelling op. Voor vragen over de levering van verkeerde producten kunt u contact opnemen via de klantenservice.

Kan ik mijn bestelling retourneren zonder contact met jullie op te nemen?

Nee, u moet contact met ons opnemen voordat u een retourzending verstuurt, omdat wij u zullen voorzien van het retourformulier.

Moet ik betalen voor de retourzending?

Ja, alle klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. We raden u aan om uw retourzending traceerbaar te verzenden, omdat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor zoekgeraakte retourzendingen.