Verzending & Levering

Waar blijft mijn bestelling?

  • In de e-mail met de bestelbevestiging vind je een Track&Trace-nummer. Met de Track&Trace-link in de e-mail kun je de status van je bestelling volgen.
  • Voor verzending binnen Nederland geldt dat als de betaling op werkdagen vóór 23:00 gelukt is, je het pakket de volgende dag ontvangt. Voor België geldt dat als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 20:30 gelukt is, je het pakketje de volgende dag ontvangt.
  • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij de post.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling als ik op zaterdag of zondag bestel?Bestellingen die je op een zaterdag of zondag plaatst en betaalt, worden op maandag verzonden.

Verzendkosten en levertijden
Voor Nederland geldt: Wanneer je je bestelling op maandag t/m vrijdag voor 23:00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Voor België geldt: Wanneer je je bestelling op maandag t/m vrijdag voor 20:30 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

 Land Levertijd Verzendkosten
Nederland (DHL) 1 werkdag 3,95 (gratis vanaf 45,-)
België (Bpost) 1 werkdag 3,95 (gratis vanaf 45,-)

 

Volg je bestelling
Op het moment dat je bestelling verzonden is ontvang je een  bevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een link om je pakket te volgen. Geen e-mail ontvangen of niet traceerbaar? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice info@marblcosmetics.com.