MARBL. FOR YOUR SALON

We helpen jou met het genereren van meer inkomsten terwijl je tegerlijkertijd je klanten blij maakt met het versneller van hun dagelijkse make-up routine. wat zou jij doen met een extra inkomstenstroom van 2000 - 5000 per maand? Begin met het oplossen van de grootste beauty struggles van jouw klanten met de producten van MARBL.

ONZE BEST-SELLING PRODUCTEN

MARBL.'s producten zijn geliefd bij duizenden klanten over de hele wereld. Wij zijn het #1 probleemoplossende beauty merk. Wij helpen vrouwen zoals jij tijd te besparen in hun dagelijkse schoonheidsroutine terwijl ze binnen enkele seconden de mooiste resultaten behalen. Als je onze producten eenmaal hebt uitgeprobeerd of ze in actie hebt gezien, ben je verkocht. Geloof je ons niet? Bekijk de video's hieronder.

Probleemoplossende  beauty producten

Onze missie is om veelvoorkomende schoonheidsproblemen op te lossen. Onze producten besparen veel tijd en frustratie - jouw klanten zijn binnen de kortste keren verkocht! Dit maakt de producten van MARBL. het gemakkelijkste upsell-product dat je ooit zult hebben. Klanten zullen de producten niet alleen voor zichzelf kopen, ze zouden ze waarschijnlijk ook als cadeau kopen!

Het makkelijkste upsell product voor jouw salon

Of je nu een schoonheidssalon met volledige services hebt of een wimper- / nagelstyliste bent, de producten van MARBL. zorgen met gemak voor extra inkomsten voor elke klant. En wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn bedrijf te laten groeien met upsells. Daarom bieden wij een MOQ aan vanaf 10 stuks.

Vegan friendly en cruelty free formulas

Al onze producten zijn 100% vegan en dierproefvrij. Onze formules zijn longlasting, vlekvrij en waterproof! We werken altijd aan nieuwe innovatieve producten en natuurlijk zullen al onze producten een luxe uitstraling hebben. Kun je je voorstellen hoe mooi ze op je balie zouden staan ;-)

Perfect product voor lash artists!

Ben jij een wimperartiest? En heb je klanten die je vragen hoe je eyeliner moet doen? Met onze stempels kun je gemakkelijk de wing in je ooghoek stempelen en eventueel een lijn trekken. En dit zonder de wimperextensions aan te raken of te beschadigen. De Easy Wing-set wordt hun favoriete tool!

OVER ONS

MARBL. werd opgericht in 2016 nadat onze oprichter, Julie, de strijd beu was om de perfecte wings te krijgen. Er was geen bestaand merk dat zich richtte op het oplossen van dagelijkse schoonheidsproblemen en ze besloot het zelf te bouwen. Na jaren van vallen en opstaan werden de Easy Wing-stempels geboren. Wist je dat wij het enige merk ter wereld zijn dat 4 maten en aparte pennen voor het linker- en rechteroog verkoopt? Na het succes van Easy Wing besloot Julie de wenkbrauwen aan te pakken, ook met een stempel als uitgangspunt. De Easy Brow kit is geboren in 2021. We maken er onze missie van om innovatieve producten met een luxe design te blijven creëren. En natuurlijk zullen al onze producten altijd Vegan en Cruelty Free zijn. Klaar om je aan te sluiten bij de wereld van MARBL?

Join us!

7

Business Years

18

landen

50k+

Happy Customers

+5k

5 star reviews

Loved by your favorite influencers

Ann Dominique

Joy Bosz

Siham Sanad

Sheida Alhoei

Reviews

Ben jij klaar op je salon te upgraden?

Stuur ons een berichtje met je vraag of bestelling!